Effectief communiceren met studenten, hoe doe je dat?

Effectief communiceren met beeldschermen

Communiceren met studenten op een school kan soms erg lastig zijn. Mailtjes worden niet gelezen en de interne applicatie wordt niet geopend.. Kortom communiceren met leerlingen/studenten kan soms er lastig zijn! Gelukkig zijn er hier verschillende oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan narrowcasting. Narrowcasting (beeldschermcommunicatie) kent een erg hoge attentiewaarde, aanzienlijk hoger dan bijvoorbeeld traditionele printmedia. Daarnaast is het voordeel hiervan dat mededelingen altijd gepresenteerd worden onder studenten. Er hoeft dus geen mail of applicatie geopend te worden maar het oog van de student valt automatisch op het beeldscherm door bewegende beelden. Natuurlijk kan narrowcasting een interne applicatie niet vervangen, maar het kan elkaar absoluut versterken! Uiteindelijk draait alles om herhaling, herhaling en nog meer herhaling! Dan blijft de boodschap pas echt hangen.
Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

Hoe kan ik narrowcasting implementeren op mijn school?

Om narrowcasting te kunnen realiseren, zijn een aantal onderdelen essentieel. Dit zijn namelijk:

  • Professionele narrowcasting displays
  • Professionele narrowcasting software
  • Professionele content

Kortom, een professioneel bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in narrowcasting die jou van A tot Z kan uitleggen en ondersteunen bij het realiseren van narrowcasting binnen jouw school. Om narrowcasting zo onderhoudsvriendelijk te houden, kunnen er koppelingen opgezet worden bestaande systemen. Denk bijvoorbeeld aan het roostersysteem waardoor automatisch roosterwijzigingen en absenties worden vertoond en met de website waardoor automatisch de meest recente nieuwsberichten worden gecommuniceerd onder studenten.

Onze narrowcasting  software is web based. Dit betekent dat je eenvoudig vanuit elke computer met een internetverbinding in kunt loggen in ons Content Management Systeem. Hierbij is het mogelijk om 1 tot meer dan 100 schermen aan te sturen! Daarnaast bieden wij onze klanten altijd toegang tot onze bibliotheek met standaard templates. Dit zijn templates zoals nu.nl (live nieuws), Buienradar (weerbericht), ANWB (verkeersinformatie) en nog veel meer!

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Comments are closed.