Zelf eenvoudig professionele content maken

Professionele content maken is niet altijd even makkelijk. Goede content moet namelijk wel aan bepaalde voorwaarden voldoen wanneer je het doel wil bereiken.

Kloppende ”verpakking”

Content zegt alles over je merk. Wanneer jouw organisatie staat voor een goede kwaliteitsuitstraling, dan moet dat ook uit alles blijken. Dus ook uit de content. Dat betekent dat niet alleen de inhoud moet kloppen, maar ook ”de verpakking”. Als jouw bedrijf bepaalde kernkwaliteiten of merkwaarden heeft, zorg dan dat deze in de content terugkomen. Je content moet in lijn zijn met jouw bedrijf. Dit draagt bij aan de merkidentiteit.

Er zijn natuurlijk nog veel meer voorwaarden voor het maken van goede content. Echter gaat deze blog over ‘de uitstraling’ van content.

Professionele content maken

Professionele content maken is niet voor iedereen even gemakkelijk. Het maken van content kost namelijk veel tijd. Kostbare tijd, die je wellicht anders in zou willen vullen. Ook heeft het ene bedrijf iemand in dienst om zich met vormgeving bezig te houden en de ander niet.

Hier hebben wij een oplossing voor!

Content platform

Wil je op een eenvoudige manier content maken? Narrowcasting Templates kan jou hier heel makkelijk bij helpen. Het platform Narrowcasting Templates is een verzamelplaats voor professionele narrowcasting templates en feeds. Deze kun jij gebruiken, aanpassen en publiceren op jouw narrowcasting beeldschermen.

Kant-en-klaar
Deze narrowcasting templates zijn kant-en-klaar voor gebruik. Het enige wat jij nog moet doen is de juiste teksten toevoegen. Wil je jouw narrowcasting templates toch meer naar jouw huisstijl ombouwen? Geen probleem. Met verschillende add-ons kun je eenvoudig elementen veranderen van kleur, verplaatsen in de templates en custom fonts uploaden.

Zij maken het voor de eindgebruiker zo makkelijk mogelijk. Bijvoorbeeld met een koppeling van Pixabay waardoor je gratis stockfoto’s kunt gebruiken bij het maken van jouw eigen narrowcasting templates.

Het platform biedt op dit moment 50+ templates aan die jij kunt gebruiken en publiceren op jouw narrowcasting beeldschermen. Het aantal narrowcasting templates wordt constant uitgebreid.

Resumé

Door gebruik te maken van Narrowcasting Templates kun jij als organisatie veel tijd en dus geld besparen. De tijd die namelijk overblijft kan aan andere werkzaamheden besteed worden. Door de gebruiksvriendelijke werking van Narrowcasting Templates, kan ook iemand zonder ervaring met vormgeving hier op een makkelijke manier mee werken. Zo heb je eenvoudig professionele content!

Interesse?
Zou je hier meer over willen weten? Neem dan eens contact met ons op!

Comments are closed.