Dock nummerplaten systeem

Narrowcasting in combinatie met live beelden

Je bent op zoek naar een systeem waarbij je eigen content wilt combineren met livestream? Dan biedt onze software uitkomst! Denk bijvoorbeeld aan:

Het uitzenden van een sportwedstrijd in combinatie met jouw content
Het uitzenden van camerabeelden in combinatie met eigen informatie
Het uitzenden van een livestream in combinatie met eigen content

Als totaalleverancier van narrowcasting adviseren wij onze eindgebruikers over de juiste software, hardware, installatie en content. Ben jij op zoek naar een informatiesysteem en wil jij naast informatie delen ook livestream vertonen? DPM Software biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer, en waar jij een live stream vertoond op jouw beeldscherm(en). In overleg zal er gekeken worden welke hardware er benodigd is en hoe de livestream softwarematig ingesteld dient te worden. Ben jij benieuwd hoe dit werkt? Vraag dan een 14 dagen gratis demo aan.

14 dagen gratis testen
Narrowcasting content
Web based software - narrowcasting - digital signage - software
Digital Pixel Marketing - Mascotte
Narrowcasting content

Hoe narrowcasting je omzet kan stimuleren

Is jouw café goed gevuld tijdens het uitzenden van sportwedstrijden? Dan is onze café-tv module de perfecte oplossing! In onze software bouw je snel en eenvoudig een template in en reserveer je plek op het beeldscherm voor live tv. Bijvoorbeeld zoals op de afbeelding hiernaast. Een hogere attentiewaarde voor jouw aanbiedingen, acties en mededelingen is haast niet mogelijk!

Ik wil advies

DPM is Innovatief;Meedenkend;Gemotiveerd;De beste keuze

DPM Signage is een innovatief, meedenkend en jonge onderneming uit omgeving Breda die zich heeft gespecialiseerd in (interactieve) narrowcasting oplossingen. Naast narrowcasting software, leveren wij ook hardware, content, trainingen en komen op locatie monteren! Ons team bestaat uit jonge, enthousiaste, gemotiveerde groep mensen die altijd voor jouw klaar staan! 

Kennismaking

Wij komen graag met jou in contact voor een kennismaking. Wil jij meer weten?