Templates digitale menuborden

We hebben een nieuwe module gelanceerd die het nog makkelijker maakt om producten op te voeren betreffende digitale menuborden. Deze module zorgt ervoor dat het onderhouden van digitale menuborden makkelijker is dan ooit! Eenvoudig alle producten opvoeren, deze dynamisch laten vullen in onze kant-en-klare templates én alles via jouw eigen smartphone bedienen! Wat wil je nog meer?

Digitale menuborden

Digitale menuborden is een duurzame oplossing om jouw assortiment, aanbiedingen en acties te communiceren. Met onze online editor ben je altijd in de gelegenheid snel aanpassingen te verrichten op je menubord. Bent je bijvoorbeeld uitverkocht? Dan is dit binnen 1 minuut aangepast. Ook als je een prijs wijziging hebt, is dit ook binnen 1 minuut gewijzigd.

Je hoeft dus niet meer te markeren of te verbergen op jouw menuborden wanneer er iets wijzigt op het menu.

Ook kun je jouw kassasysteem aan ons narrowcasting systeem koppelen. Dat is pas handig! Naast onze uitgebreide software, bieden wij ook geschikte hardware voor aan. Het maximale uit digitale menuborden halen is een combinatie van de juiste hardware, software en content.

Templates menuborden

Daarnaast hoef je jezelf ook geen zorgen meer te maken over het maken van professionele content (templates). Wij maken namelijk gebruik van Narrowcasting Templates. Dit is een platform dat professionele templates toegankelijk maakt voor iedereen. Maar wat betekent dat nou eigenlijk?

Dat betekent dat Narrowcasting Templates kant-en-klare templates beschikbaar stelt, waarin jij alleen de tekst en prijzen hoeft toe te voegen. Hoe handiger jij zelf bent, hoe meer je ook kan aanpassen. De templates zijn zo ontwikkeld dat deze met een paar aanvulling al erg professioneel ogen.

Eenvoudig te besturen

Om het nog gemakkelijker te maken zijn de Narrowcasting Templates heel eenvoudig te besturen via jouw smartphone. Door middel van een App heb je toegang tot de software. In een paar tellen kun je de teksten op jouw templates aanpassen. Dus stel je bent aan het werk en een van de producten raakt uitverkocht, dan heb je dit in een paar tellen aangepast. Zo blijft jouw menubord ten alle tijden up-to-date! Makkelijk he?

Gratis uitproberen?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je Narrowcasting Templates 14 dagen gratis testen?

Klik hier: https://lnkd.in/eUkD5Nd

Comments are closed.