Feestdagen.. we zitten er momenteel middenin!

Niet zoals anders..

Ondanks dat we tijdens deze coronacrisis de feestdagen anders moeten indelen, gaan ze natuurlijk gewoon door. We kunnen dan wel niet met zijn allen bij elkaar komen, maar we kunnen wel op een andere manier laten zien dat we erbij stil staan.

Gelukkig leven we in een tijd waar er veel online gebeurt. Zo kunnen we heel gemakkelijk videobellen met elkaar of heb je in een paar klikken een bos bloemen besteld. We kunnen dus makkelijk in contact blijven met elkaar, maar bedrijven kunnen hier ook een steentje aan bijdragen. Narrowcasting kan hier bijvoorbeeld een belangrijke rol in spelen.

Inspelen op de feestdagen

Narrowcasting kan ook erg goed inspelen op de feestdagen. Je kunt op een eenvoudige manier aan jouw medewerkers en/of klanten laten zien dat je erbij stilstaat.

Je kunt op jouw narrowcasting beeldschermen templates tonen met daarop een bepaalde ‘wens’ naar jouw medewerkers en/of klanten toe. Dat je alle moeders bijvoorbeeld een fijne moederdag wenst. Ook kun je een mooie template maken met daarop tips hoe men kan omgaan met de feestdagen in deze coronacrisis tijd.

Door de gebruiksvriendelijke software die Digital Pixel Marketing gebruikt, kun je deze templates al ruim van te voren klaarzetten in jouw afspeellijst. Je zou dus nu alvast kunnen inplannen dat er op 21 mei, de gehele dag, een template op jouw beeldscherm verschijnt die te maken heeft met Hemelvaart. Het fijne is dat je dat ook kunt instellen dat 22 mei diezelfde template niet meer getoond wordt. Handig hè!

Komende feestdagen op een rijtje

Dat er de komende maanden veel feestdagen zijn, dat weten jullie wel. Maar welke zijn het ook alweer:

  • Koningsdag: maandag 27 april 2020
  • Bevrijdingsdag: dinsdag 5 mei 2020
  • Moederdag: zondag 10 mei
  • Hemelvaartsdag: donderdag 21 mei 2020
  • Eerste Pinksterdag: zondag 31 mei
  • Tweede Pinksterdag: maandag 1 juni 2020
  • Vaderdag: zondag 21 juni

Platform voor templates

Tegenwoordig werken wij samen met Narrowcasting Templates en zij bieden een platform voor templates. Wij merken namelijk dat het voor velen een hele kunst is om professionele content te maken. Om het ook voor jou makkelijker te maken, biedt Narrowcasting Templates wellicht de oplossing.

Zij vinden dat professionele content voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ook voor diegene die graag professionele content willen hebben, maar er bijvoorbeeld geen tijd of aanleg voor hebben. Dit platform heeft momenteel meer dan 50 templates klaar staan, waar je in principe alleen jouw eigen tekst en foto’s in hoeft te plakken. Met de add-ons die zij aanbieden kun je er ook voor kiezen om wat meer te veranderen aan de bestaande templates.

Voor de feestdagen hebben zij ook al leuke templates gemaakt die je zo op jouw narrowcasting beeldschermen af zou kunnen spelen!


Lijk dit je wel wat? Neem eens contact met Narrowcasting Templates op en wellicht heb je straks tijd over omdat je werk kan besparen!

Comments are closed.