Desinfectie dispenser display

Desinfectie dispenser display

Narrowcasting kan bijdragen aan het optimaliseren van de in- en externe communicatie binnen bedrijven. Dit komt door de hoge attentiewaarde van bewegend beeld. Maar ook het gemak om relevante informatie te vertonen op het juiste moment van de dag en op de juiste plek. Ons nieuwe product, het handdesinfectie dispenser display gaat een stapje verder!

Dit display, met een ingebouwde handdesinfectie dispenser is meer dan enkel narrowcasting. Het draagt naast de informatievoorziening ook bij aan de hygiëne binnen jouw sportschool, kantoor, winkel, openbare ruimte en andere locatie.

Wanneer iemand de dispenser gebruikt, wordt er specifieke content vertoond. 100% attentiewaarde!
Automatisch bericht wanneer de dispenser bijna leeg is
Gebruiksvriendelijke narrowcasting software

Waar te gebruiken?

Benieuwd naar de mogelijkheden met dit product? Wij praten je graag bij. Deze handdesinfectie dispenser display wordt onder andere ingezet binnen:

Vliegvelden
Horeca
Ziekenhuizen
Ik wil meer informatie

Narrowcasting software

Onze dispenser wordt standaard geleverd met gebruiksvriendelijke narrowcasting software. Deze software biedt de mogelijkheid om jouw dispenser op afstand gemakkelijk te voorzien van de juiste informatie. Dit systeem kan gecombineerd worden met andere narrowcasting beeldschermen.

Starten met onze narrowcasting oplossing? Standaard zit het volgende inbegrepen:

3 templates in jouw eigen huisstijl
Toegang tot onze bibliotheek met standaard templates
Support en ondersteuning
Web based software - narrowcasting - digital signage - software

Digital Pixel Marketing is gespecialiseerd én totaalleverancier in narrowcasting. Wij adviseren en realiseren voor onze eindgebruikers in hardware, software, content, montage en installatie.

Wij installeren voor onze eindgebruikers eenvoudig tot complexe oplossingen die bijdragen aan efficiënte, informatievoorziening en digitalisering van een organisatie. Alle oplossingen die wij neerzetten worden weggezet in de huisstijl van onze eindgebruiker waardoor er op een herkenbare wijze gecommuniceerd kan worden met personeel en bezoekers. Het gebruik van onze software zorgt ervoor dat medewerkers op een prettige wijze de beeldschermen kunnen voorzien van content en publiceren. Wil je meer weten over ons of wat wij voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Mogelijkheden op een rijtje:

Informatie systeem
Volgnummer systeem
Touchscreen/kiosken
Koppelingen mogelijk met andere systemen (calamiteiten)
Maatwerk mogelijk
Templates in eigen huisstijl
Gebruiksvriendelijke WYSIWYG software
Gebruik van onze standaard templates
Platform benaderbaar op eigen URL en voorzien van logo’s*

*Minimale afname vereist