DTP-er/Marketing medewerker 24/40 uur

DTP-er/Marketing medewerker 24/40 uur

Als creativiteit, het bedenken van mooie concepten, resultaatgerichtheid en oog voor details jou aanspreken, dan mag je verder lezen!

Op dit moment zijn wij op zoek naar een ervaren, DTP-er/Marketing medewerker die samen met ons de organisatie naar een hoger niveau wil tillen.
In de rol van DTP-er/Marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor alle projecten waarbij jij zelfstandig content ontwikkeld voor onze eindgebruikers. Dat houd in dat jij het overzicht van alle projecten bewaard en dat je alle schakels weet te motiveren. Uiteindelijk zorg je daarmee dat iedereen zijn aandeel in een project af krijgt en dat het project in zijn geheel wordt afgerond. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van content. De klant levert het e.e.a. aan en daar maak jij een passend ontwerp voor. Jouw creativiteit komt nogmaals aan bod wanneer je bezig gaat zijn met Social Media, onze websites en andere marketinguitingen. Dit ziet er door jou allemaal rete strak uit.

DPM Signage is een organisatie, waar jij als medewerker enorm belangrijk bent. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Bij ons kom je in een jong en ambitieus team te werken en zijn zowel nationaal, als internationaal actief.

Zaken waar je verantwoordelijk voor zal zijn:

Ontwerpen – Ontwikkelen van content voor klanten.
Voorbereiden, plannen en organiseren van projecten.
Contact onderhouden met klanten en collega’s.
Social Media, onze websites en marketinguitingen voorzien van creatieve content.
De website up-to-date houden.

Kennis en vaardigheden die wij nodig achten voor de functie:

Ruimte ervaring met Adobe CC (Indesign, Illustrator, Photoshop).
Structuur aanbrengen en het overzicht bewaren past helemaal bij je.
Je bent secuur en let op details.
Creativiteit.
Een energieke persoonlijkheid.
Tekstueel en mondeling vaardig met Nederlands en Engels.

Wat wij jou bieden als je bij ons komt werken:

Veel variatie in de werkzaamheden, veel vrijheid en een ambitieuze werkomgeving.
Compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden met onder andere: 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en gezellige bedrijfsuitjes. Kortom, wij zorgen ervoor dat jij niets tekort komt.
Een telefoon en laptop van de zaak.
Ontwikkelmogelijkheden genoeg! You name it.
Een jonge organisatie.
Aan het einde van de vrijdag hebben we nog een borrel met elkaar om het weekend te starten.
Een prettige informele sfeer, waar een goede discussie voeren met elkaar mogelijk is.

Welke toffe organisatie zit er achter deze vacature:

Wij, DPM Signage, zijn een totaalleverancier van narrowcasting oplossingen.

Oplossingen in de breedste zin van het woord, want niet alleen wordt ons systeem geleverd inclusief montage, maar ook worden klanten desgewenst geholpen met gebruiksvriendelijke software en content creatie. Daar zijn wij goed in! En dat zorgt ervoor dat iedereen makkelijk uit de voeten kan met het creëren van passende content.

Daarnaast zorgen wij ervoor dat informatie op eenvoudige én betaalbare wijze beschikbaar kan worden gesteld. Hierdoor is content nog makkelijker en completer te maken.

DPM Signage in-een-notendop: met een doelgerichte werkwijze, kalme aanpak en een netjes voorkomen, toegankelijkheid creëren. Herken jij jezelf hierin?

Kennismaking

Is dit precies wat je zoekt en zou je graag een kennis willen maken met ons? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar info@digitalpixelmarketing.nl t.n.v. Hendrik Geerts, Directeur.

Comments are closed.