Acties en aanbiedingen

Aanbiedingen en acties| vergaderen in 2018

actie geldig van 28-5-2018 tot en met 28-5-2018

Flip digitale flipchart 55 inch WM55H

Tekenen, Schrijven, Inspireren

Ontdek het plezier van ouderwets schrijven in een multifunctionele digitale dimensie, met een breed scala aan kleuren, stijlen en breedtes. Er kunnen tot 4 mensen tegelijkertijd schrijven, met wat voor tool dan ook.

Samen vastleggen

Dankzij de brede verbinding van Samsung Flip kun je samen met uw team notities maken en delen in verschillende documenten, die allemaal optimaal leesbaar zijn.

Navigeer instinctief

Het slimme, gebruiksvriendelijke menu van Samsung Flip vergemakkelijkt navigatie zodat je toepassingen sneller kunt openen en content direct volledig zichtbaar is. Facilitators kunnen ook individuele content apart bekijken en rechtstreeks op het scherm wijzigingen aanbrengen.

Gebruikers kunnen persoonlijke apparaten met de Samsung Flip verbinden middels de geïntegreerde NFC-technologie.

Screen mirroring geeft gebruikers de mogelijkheid de content van hun persoonlijke mobiele apparaat door projectie direct weer te geven op het centrale scherm.

*Samsung Galaxy Note 8 en apparaten uit de Galaxy-serie (2016 of nieuwer) met een geüpdatet Android OS ondersteunen volledige screen monitoring in portretmodus.

Samsung Flip-gebruikers profiteren van betere communicatie tussen apparaten dankzij de draadloze connectiviteit met apparaten die het besturingssysteem Windows 10 ondersteunen.

Samsung Flip beschikt over een dedicated HDMI-poort voor naadloze connectiviteit met persoonlijke apparaten van de gebruiker.

Bescherm waardevolle ideeën

Laat jouw revolutionaire ideeën niet in verkeerde handen vallen dankzij een verbeterd veiligheidssysteem. Elk in-office team kan een numeriek wachtwoord instellen om het display te vergrendelen en zo gevoelige content te verbergen.

Flip Connection

Profiteer van veelzijdige connectiviteit

De connectiviteit van Samsung Flip maakt een volledig gesynchroniseerde, gebruikersvriendelijke samenwerking mogelijk. Verbind jouw persoonlijke apparaten met het centrale scherm voor het interactief delen van content en maken van aantekeningen.

Bekijk hier alle product specificaties.