Uitdagende stage commercieel medewerker / sales | DPM Signage

Vacature stage commercieel medewerker/sales | DPM Signage

DPM Signage is op zoek naar uitbreiding van het verkoopteam. Als ambitieuze ontwikkelaar van narrowcasting software zijn wij op zoek naar een stagiaire binnen ons verkoopteam. 

DPM Signage is een jonge organisatie met de ambitie om een wereldwijde speler te worden in het aanbieden van Narrowcasting Software (SaaS-oplossing).

Met onze SaaS-oplossing bieden wij bedrijven de mogelijkheid om cloud based beeldschermen te voorzien van professionele content. Denk hierbij aan oplossingen zoals etalage beeldschermen voor in de retail, wachtkamerTV voor de gezondheidszorg en interne communicatie voor organisaties. Met een divers palet aan klanten wordt onze oplossing ingezet in de breedste zin van het woord. Dit betreffen MKB-bedrijven, multinationals en overheidsinstellingen. 

Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende stage? DPM Signage biedt diverse stage plekken waarbij je diverse commerciële werkzaamheden kunt oppakken. Een stage traject bij DPM Signage biedt uitdaging en zelfontwikkeling binnen een jong team!

Je werkt samen met collega’s aan diverse commerciële vraagstukken. Hierbij heb je direct contact met klanten, prospects en leads. Daarnaast denk je mee over het verbeteren van verkoopprocessen.

Je hebt affiniteit met IT/software en bent commercieel ingesteld. Je bent sociaal, commercieel en vindt het leuk om binnen een (kleine) snel groeiende organisatie te mee te werken. Je pakt je verantwoordelijkheden en draagt met samen met collega’s bij aan het resultaat van het bedrijf.

DPM Signage biedt een uitdagende stage waarbij je van A tot Z wordt meegenomen in het verkoopproces. Daarbij is er ruimte om eigen initiatieven te bespreken en testen bij echte leads/prospect of klanten.

Wij zijn op zoek naar een commerciële jongeman of jongedame die leergierig, ambitieus en sociaal is en die zichzelf wilt ontwikkelen binnen de wereld van sales/commercie.

Kennismaking

Is dit precies wat je zoekt en zou je graag een kennis willen maken met ons? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar info@digitalpixelmarketing.nl t.n.v. Hendrik Geerts, Directeur.

Comments are closed.