Techupdate – Wat is er nieuw

Nieuwe widget

Sinds kort beschikt onze software over een nieuwe widget. Je hebt waarschijnlijk de widget al wel gezien en misschien heb je de widget ook al geprobeerd, maar wat kun je er nou eigenlijk mee? De nieuwe widget gaat ervoor zorgen dat jouw narrowcasting schermen nog dynamischer en mooier eruit gaan zien! Je kunt hiermee namelijk de RSS-feed (balk met nieuws) onder elke creatie laten staan (vastzetten). Op dit moment wordt elke RSS-feed namelijk opnieuw geladen bij het tonen van een creatie waardoor nieuws zich steeds herhaald. Wij zijn dan ook ontzettend blij met deze extre widget! Hoe je de widget kunt toepassen? Klik hier.

Nieuwe templates

We hebben nieuwe templates ontwikkeld! Namelijk: verjaardag templates, calamiteiten templates, braintrainers en het weerbericht.

 

Deze templates zijn terug te vinden in jullie CMS onder ‘samenstellen’, mocht dit niet het geval zijn, mail dan naar info@digitalpixelmarketing.nl zodat wij dit alsnog kunnen doen.

 

Update van bestaande templates

Onlangs hebben wij onze bestaande NU.nl template aangepakt. De standaard NU.nl template bevat 2 nieuwsberichten die 20 seconden in beeld komen. De nieuwe template bevat 7 berichten met een overzicht waar om de 10 seconden een nieuw nieuwsbericht wordt ingeladen, dit ziet er als volgt uit:

Werkt de bovenstaande video niet? Klik dan hier.

 Progressiebalk en categorie onder de nieuwsberichten aanpassen

Wij zetten standaard de nieuwsberichten voor jullie klaar op 20 seconden. De balk onderin de creatie is dan ook ingesteld hierop. Wanneer je de creatie op bijvoorbeeld 15 of 10 seconden zet, zal de balk onderin dus niet meer kloppen. Om dit te veranderen hebben wij hiervoor parameters aangemaakt, namelijk: ?time=[aantal seconden]. Tevens is nu ook mogelijk om middels een parameter de categorie van de template te veranderen in bijvoorbeeld Economie, sport of wat dan ook. Dit kan met de parameter: ?categorie=[type de categorie]. Hoe dit precies werkt? Klik hier.

 

 

 

 

Comments are closed.