Rexona Australië maakt slim gebruik van narrowcasting in video

Door gebruik te maken van narrowcasting display is Rexona viral gegaan

Verzorgingsproductenfabrikant Rexona Australië heeft op een bijzondere wijze gebruikgemaakt van een narrowcasting display. Om in Australië hun ‘Invisible Dry’ campagne te starten hebben ze een (virale) video gemaakt waarin voorbijgangers in een winkel centrum voor de gek worden gehouden.

Viral

1,5 Miljoen keer werd de korte versie van de video alleen al op Youtube bekeken. Te zien is hoe bezoekers van het Macquarie Shopping Centre in Sydney over een brug-achtige stelling worden geleid. Niet wetend dat in de brug een narrowcasting display is verwerkt. Wanneer de passant voet zet op het scherm valt de grond onder zijn/haar voeten weg. Dit denkt de passant tenminste in het moment.

De techniek

Er wordt hier gebruik gemaakt van grote 4K O-Led display. Door middel van het beeld, bijpassend geluid en trilling krijgt de passant werkelijk de beleving.

Bekijk hieronder de volledige video van Rexona!

Naar onze mening een erg leuke manier om een narrowcasting display in te zetten! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u al iets in gedachten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Leave A Comment