CONTENT IS KING

Specialist in narrowcasting

CONTENT IS KING!

Starten met narrowcasting, je schaft een beeldschermen + software aan en starten maar! Was het maar zo makkelijk. Veel bedrijven vergeten het belang van goede en professionele content. Content zal namelijk uiteindelijk bepalend zijn voor het succes. Om dit succes te kunnen garanderen zijn wij druk bezig met ons platform app.digitalsignage-templates.com

Dit platform gaat er namelijk voor zorgen dat je eenvoudig en snel professionele content kunt inzetten op jouw narrowcasting beeldschermen. We ontwikkelen de templates, zoals de lay-out, animatie en jij voorziet de template van tekst en foto’s! Een klein voorproefje zie je hier:

Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

MAKKELIJK EN SNEL TOEGANG TOT PROFESSIONELE CONTENT

In het platform kan er op een gebruiksvriendelijke manier de templates ingevuld worden. Doordat het design en de animatie door ons is klaargezet, kun jij gebruik maken van professionele content. Iedere template krijgt een unieke URL die je kunt importeren in onze software, maar ook in andere software pakketten.

Na verwachting zal dit platform 2019 Q2 beschikbaar worden gesteld voor onze eindgebruikers. Wil jij meer weten over dit platform? Neem dan contact met ons op.

Contact