Multifunctionele hand desinfectie dispenser

De veiligheid en gezondheid waarborgen door middel van een multifunctioneel hand desinfectie dispenser (Multi Spenser). Op een eenvoudige manier kun jij zorgen dat jouw medewerkers en/of gasten op een effectieve manier hun handen desinfecteren.

Desinfecteren
Je kunt er tegenwoordig niet meer omheen.. Desinfecteren is enorm belangrijk voor onze gezondheid. Dit is natuurlijk altijd al het geval geweest, maar in tijden van COVID-19 zijn wij hier nog bewuster mee bezig. En eerlijk gezegd, denken wij dat dit nog jaren zo zal blijven.

Laten we het dan maar zo eenvoudig en effectief mogelijk gaan inzetten!

Verschillende desinfectie mogelijkheden

Overal waar je komt zijn er tegenwoordig hand desinfectie mogelijkheden. Denk aan de ingang van winkels, restaurants en ga zo maar door. Hier vind je tegenwoordig bijna overal een desinfectiepompje. Vaak staat er dan op een A4 aangegeven dat je eerst je handen moet desinfecteren voordat je door mag lopen. In de praktijk komt het echter nog vaak voor dat men gewoon doorloopt en dat men het bijvoorbeeld ook niet eens zien. Dit is natuurlijk jammer.

Ook heb je de hand desinfectie dispenser waar je je handen onder plaatst, waardoor er een gedoseerde hoeveelheid desinfectie gel uit komt. Qua hygiëne is dit interessant. Je hoeft met jouw handen namelijk het apparaat niet aan te raken. Deze dispenser vallen vaak meer op.

Nu zal je denken.. wat heeft het desinfecteren van je handen te maken met narrowcasting? Dat lees je in de volgende alinea.

Multi Spenser

Graag vertellen wij jullie meer over de Multi Spenser. Multi Spenser staat voor multifunctionele hand desinfectie dispenser. Want multifunctioneel is het zeker!

Ook bij de Multi Spenser, hoef je het apparaat niet aan te raken. En dat is fijn! Door middel van het beeldscherm (narrowcasting), kun je effectief de aandacht van jouw medewerkers en/of bezoekers zien te trekken. Een beeldscherm heeft namelijk een hoge attentiewaarde. Hierdoor kun je ze vriendelijk verzoeken om de handen te desinfecteren en zich aan de verdere COVID-19 regels te houden. Daarnaast kun je ook andere relevante content presenteren.

Waar te plaatsen?
Er zijn veel verschillende plekken waar een Multi Spenser effectief geplaatst kan worden. Bij een ingang is dan wel de meeste effectieve plek. Niet alleen de ingang waar iedereen naar binnen en/of naar buiten gaat, maar ook een ingang van een kantine of vergaderzalen.

Als je al aan het nadenken bent over narrowcasting, is het integreren van de Multi Spenser wellicht het overwegen waard.

Narrowcasting en desinfecteren in 1. Samen zorgen we voor een veilige omgeving!

Interessant?

Zou dit wat voor jouw organisatie neem dan eens contact met ons op!

Comments are closed.