Is Narrowcasting interessant voor jouw onderneming?

Is Narrowcasting interessant voor jouw onderneming? Het antwoord daarop is vrijwel altijd JA!
Narrowcasting is interessant voor allerlei soorten organisaties en branches. Ieder scherm heeft hierbij een ander belang. Denk hierbij aan een commercieel belang om door narrowcasting de verkoop te stimuleren, maar het kan ook een wachttijd verzachtend belang hebben. Het is de kunst om erachter te komen hoe je als ondernemer narrowcasting zo efficiënt mogelijk kunt inzetten. Doordat narrowcasting veel verschillende mogelijkheden biedt, is het vrijwel voor elke onderneming interessant. Zo wordt narrowcasting onder andere veel gebruikt in de volgende branches:

– Retail
– Gezondheidszorg;
– Sportverenigingen;
– Horeca;
– Onderwijsinstellingen;
– Kantoren;
– Openbare ruimtes.

Nog niet bekend met narrowcasting maar heb ik jou wel nieuwsgierig gemaakt? Hieronder een korte omschrijving.
Narrowcasting, ook wel beeldschermcommunicatie, is het tegenovergestelde van broadcasting. Zo is broadcasting niet plaatsgebonden en worden er veel irrelevante doelgroepen bereikt.

Dit is juist de kracht van narrowcasting! Narrowcasting zorgt ervoor dat de doelgroep wordt bereikt met gecontroleerde content. Dit gebeurt door middel van beeldschermen die 24/7 verbonden zijn met het internet. Hierdoor kan er makkelijk op het moment van de dag ingespeeld worden, je weet immers welke doelgroep je winkel bezoekt en op welke tijden.

De komende 6 weken wil ik jou meenemen in de verschillende mogelijkheden die narrowcasting kan bieden voor jouw onderneming. Elke week zal er een blog online komen over een bepaalde doelgroep/branche en de specifiek bijbehorende voordelen van narrowcasting.

Next week: Narrowcasting inzetten als digitale menuborden in bijvoorbeeld een snackbar. Wat is de meerwaarde van digitale menuborden? Dat kun je volgende week lezen in onze nieuwe blog.

Comments are closed.