Grote en kleine narrowcasting projecten

Narrowcasting is een oplossing voor organisaties van alle formaten

Wij zijn benieuwd wat het eerste is dat er in jou opkomt als je aan narrowcasting denkt? Is dat misschien het beeldscherm die je ziet bij de bakker om de hoek of heeft de organisatie waarin jij werkzaam bent talloze beeldschermen hangen..

Zoals wij hierboven al willen aangeven, biedt narrowcasting oneindig veel verschillende mogelijkheden. Het leuke hiervan is dat er voor iedere organisatie wel een mouw aan te passen is. Of het nu om 1, 10 of 100 beeldschermen gaat, voor elke organisatie is er een oplossing. Narrowcasting is actueel, informatief en opvallend. Wat wil je nog meer?

Actueel
Door de functionaliteiten van de software is het eenvoudig een beeldscherm up-to-date te houden. Je kan content namelijk al klaarzetten voor over bijvoorbeeld 1 week en zo kun je content ook makkelijk automatisch laten stoppen. Op deze manier zal jouw beeldscherm altijd up-to-date zijn!

Informatief

Het informeren van jouw klanten of bezoekers is natuurlijk erg belangrijk. Narrowcasting is tegenwoordig natuurlijk dé manier om informatie over te brengen! Doordat het beeldscherm opvalt, kan er effectief geïnformeerd worden. Denk aan: openingstijden, mededelingen, ontwikkelingen, aankomende activiteiten en nog veel meer!

Opvallend

Dat een beeldscherm opvallend is, dat wist je natuurlijk al. Denk maar eens aan al die beeldschermen die je tegenkomt in etalages als je door een winkelstraat loopt. Narrowcasting heeft dan ook aanzienlijk een hogere attentiewaarde heeft dan traditionele printmedia. 75% van de bezoekers geeft namelijk ook aan dat een beeldscherm opvalt.

Grote of kleine projecten, voor narrowcasting is niets te gek! Tegenwoordig kijken we allemaal veel naar schermen. Of het nu een telefoon-, ipad-, laptop- of tv scherm is, we kijken er heel de dag naar. Het hoort er dus helemaal bij.

Wij geven graag advies over de mogelijkheden bij jouw organisatie. Neem gerust eens contact met ons op!

Comments are closed.