Nederland zal economisch als een van de beste uit de coronacrisis komen!

De voorspelling op economisch gebied is…

Vandaag kwamen wij een artikel tegen in het nieuws waarin wordt gezegd dat Nederland als een van de beste uit de coronacrisis zal komen op economisch gebied. Dat is nog eens een positief begin van de dag in deze sombere tijden.

Dit zijn natuurlijk speculaties, maar er zit ook een kern van waarheid in. Onze geavanceerde digitale economie en goede sociale voorzieningen zorgen er namelijk voor dat we snel herstellen van financiële klappen.

Digitale vaardigheden

De reden waarom Nederland het zo goed doet, komt voornamelijk door onze geavanceerde digitale economie. Doordat veel Nederlanders digitale vaardigheden hebben, kan de economie momenteel ook thuiswerkend gaande blijven.

Thuiswerken als werkgever verder optimaliseren

Thuiswerken is de norm. Dit is echter niet voor iedereen ideaal. Zo heeft iedereen aan andere woonsituatie en daarom ook niet altijd een perfecte thuiswerkplek. Als werkgever zijnde is het belangrijk om na te gaan of medewerkers wellicht ergens behoefte aan hebben, zodat zij het werk zo goed mogelijk thuis uit kunnen voeren.

Digitale aanwezigheidstool op de smartphone
Echter kun jij als werkgever de digitalisering nog verder optimaliseren. Bij veel organisaties hebben wij een digitaal aanwezigheidsbord geïnstalleerd, waardoor in een oogopslag te zien is wie er aan het werk is. Dit is een erg overzichtelijk en makkelijk te besturen. Ook nu medewerkers meer thuiswerken, kan de aanwezigheid middels de smartphone worden aangepast. Wanneer je even een rondje bent lopen of gaat lunchen, kun je jouw aanwezigheid aanpassen naar (tijdelijk) afwezig.

De aanwezigheid kun je dan ook van jouw collega’s terugzien. Digitaal de aanwezigheid bijhouden heeft voor iedereen voordelen en zal het thuiswerken nog verder optimaliseren.

Eenvoudig combineren met narrowcasting

Het digitaal aanwezigheidsbord kan ook gecombineerd worden met een narrowcasting software. Het mooie daarvan is dat jullie eigen huisstijl zichtbaar wordt op het digitaal aanwezigheidsbord.

Oftewel, er zijn talloze mogelijkheden met een digitaal aanwezigheidsbord. Benieuwd naar de toegevoegde waarde bij jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkzaam bent? Neem gerust eens contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Comments are closed.