COVID-19 tools

Tools om jouw bedrijf te beschermen tegen COVID-19

Digital Pixel Marketing biedt diverse tools aan om jouw bedrijf te beschermen tegen COVID-19. In samenwerking met fabrikanten en partners bieden wij diverse tools en producten  aan die op dit moment onmisbaar zijn binnen winkels, horeca, kantoren en overige ruimtes waar personen in worden ontvangen.

Als totaalleverancier en specialist in narrowcasting oplossingen, zijn we op zoek gegaan naar producten die onze eindgebruikers en hun gasten/klanten/bezoekers helpen bij het voeren van beleid, veiligheid en automatisering. We ondersteunen hierbij met de volgende oplossingen:

Handdesinfectie dispenser display
Handdesinfectie vloeistof (zonder alcohol)
Geautomatiseerd deur-beleid
Maskerherkenning

Handdesinfectie dispenser display

De handdesinfectie dispenser displays van Digital Pixel Marketing biedt de mogelijkheid desinfectievloeistof uit te geven zonder enige aanraking. De desinfectie dispenser wordt geleverd in combinatie met een beeldscherm. Dit zorgt ervoor dat bezoekers/personeel/klanten geïnformeerd kunnen worden over maatregelen en het gevoerde beleid omtrent COVID-19 binnen jouw onderneming. Daarnaast zorgt bewegend beeld voor extra attentiewaarde.

Deze handdesinfectie dispenser displays worden geleverd met 5L handdesinfectie vloeistof. Door de slimme communicatie tussen de dispenser en mediaspeler, wordt automatisch een notificatie verstuurd wanneer de vloeistof bijgevuld dient te worden. Meer weten hierover deze oplossing?

Meer informatie

Geautomatiseerd deur-beleid

Om 1,5 meter te kunnen waarborgen is een maximaal aantal personen per ruimte toegestaan. Het maximaal aantal personen binnen jouw onderneming kan middels deze tool eenvoudig geautomatiseerd worden. Deze oplossing bestaat uit 3 onderdelen, namelijk: een beeldscherm, een tel-camera en een switch. Deze combinatie met een stukje slimme software van Philips en Bosch, zorgt ervoor dat het aantal personen die naar binnen- en buitenlopen geteld worden. Het beeldscherm geeft hierbij automatisch aan hoeveel personen er zich in een ruimte bevinden en of iemand dient te wachten of mag doorlopen. Meer informatie over deze oplossing?

Meer informatie

Maskerherkenning

Een mondmasker biedt bescherming en is zelfs in het Openbaar Vervoer verplicht. Digital Pixel Marketing beschikt over software die herkent of personen een mondmasker dragen of niet. Wil jij het dragen van een mondmasker verplichten of attenderen? Dan is deze oplossing wellicht handig. Draagt iemand een mondmasker, krijgt de persoon groen licht om door te lopen. Wanneer iemand geen mondmasker draagt, kan deze daarop automatisch geattendeerd worden middels een beeldscherm. Meer weten over deze oplossing?

Meer informatie