Narrowcasting en coronavirus (COVID-19)

Wat kan narrowcasting bijdragen aan het beperken van verdere besmettingen binnen jouw onderneming?

Het is misschien wel het meest besproken onderwerp van dit moment: het coronavirus (COVID-19). Voor ons als narrowcasting specialist, is het ook erg belangrijk dat wij meedenken aan maatregelen. Wat kan narrowcasting bijdragen?

Er zijn onder medewerkers veel vragen en het management neemt allerlei acties. Het is een onzekere tijd voor bedrijven en wie weet wat voor (nationale) acties er nog ondernomen gaan worden. Narrowcasting kan de meest belangrijke zaken via content op de beeldschermen weergeven.

Wat voor content kan bijvoorbeeld bijdragen?

Denk hierbij aan content betreft de hygiëne binnen de organisatie zoals:
– Was goed en regelmatig je handen;
– Vermijd contact met mensen die verkouden/ziek zijn;
– Gebruik handdesinfectiegel wanneer water en zeep niet beschikbaar zijn;
– Gebruik papieren zakdoekjes.

Maar ook bij wie ze terecht kunnen voor alle andere vragen. Stel dat medewerkers gevraagd wordt om thuis te werken of naar huis te gaan. Wat zijn hiervan de gevolgen?

Maak je al gebruik van narrowcasting of nog niet?

Mocht je al in bezit zijn van narrowcasting binnen jouw organisatie, dan is het toepassen van deze content eenvoudig te realiseren. Bovendien hangt narrowcasting vaak op centrale plekken binnen een organisatie, dus dan kunnen alle medewerkers en eventueel klanten/gasten eenvoudig van informatie worden voorzien. Het is namelijk voor de gehele organisatie van belang dat het coronavirus (COVID-19) zo snel mogelijk verdwijnt. Laten we hier samen aan werken!

Is jouw onderneming nog niet voorzien van narrowcasting? Geen probleem. Op korte termijn kunnen wij leveren, waardoor je er snel gebruik van kan maken.

Vraag en antwoord over het coronavirus (COVID-19)

Op de website van het RIVM staan overigens ontzettend veel vragen met antwoorden. Wellicht interessant en verstandig om eens door te nemen. Je kunt het maar beter weten! Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen.

Comments are closed.