Café-tv

Narrowcasting speciaal afgestemd voor jouw café

Je bent op zoek naar een narrowcasting systeem voor in jou café en hebt de volgende wensen: professioneel uiterlijk, betaalbaar, gebruiksvriendelijk en het moet wat opleveren. Graag introduceren wij café TV van Digital Pixel Marketing!

Live sport

Bij 9 van de 10 systemen moet je een keuze maken, namelijk: ik laat vanavond narrowcasting draaien of ik zet een live wedstrijd op. Bij ons systeem kun je dit ideaal combineren!

Werk vanuit huis je scherm bij!

Onze web based software maakt mogelijk om vanuit elke computer jouw cms te benaderen! Of je nu thuis, of op de zaak bent. Inloggen kan altijd.

Plan acties en aanbiedingen vooruit

Op zaterdag een aanbieding? Zet deze actie dan klaar in ons handige tijdsschema! Daarnaast zorg het schema ervoor dat je actie automatisch van het scherm verdwijnt nadat deze is afgelopen.

Werk samen met lokale ondernemers

Onze narrowcasting community maakt het mogelijk om met lokale ondernemers samen te gaan werken! Bouw samen een community en stimuleer de lokale economie.

Hoe narrowcasting je omzet kan stimuleren

Is jouw café goed gevuld tijdens voetbal en/of andere wedstrijden? Dan is café-tv de perfecte oplossing! In de online editor bouw je snel en eenvoudig je template in en reserveer je plek op het scherm voor live tv. Bijvoorbeeld de afbeelding hiernaast, om de wedstrijd worden acties gecommuniceerd (stimuleer bar omzet) en aankomende activiteiten. Een hogere attentiewaarde voor jouw aanbiedingen en acties is haast niet mogelijk!

Ik wil café tv