Automatisch evenementen in de buurt op jouw kabelkrant/narrowcasting!

Agenda koppeling met Toerisme Alphen-Chaam beschikbaar

Wil jij de meest recente activiteiten communiceren aan jouw gasten? Dan is deze koppeling perfect voor jou. Deze koppeling zorgt er namelijk voor dat jouw kabelkrant/narrowcasting altijd voorzien is van up-to-date informatie als het gaat om activiteiten die in de gemeente Alphen-Chaam plaatsvinden.  De template ziet er als volgt uit:

 

De input wordt automatisch vernieuwd en per week zal de juiste template worden vertoond op jouw kabelkrant. Wat je hiervoor moet doen? Helemaal niks :). Mocht je deze koppeling interessant vinden om op jouw narrowcasting te presenteren, stuur dan een mail naar info@digitalpixelmarketing.nl.

 

 

 

 

 

 

Narrowcasting / kabelkrant

Klaar met PowerPoint en gebruik van USB-sticks? Dat begrijpen wij volkomen! Onze oplossing is namelijk web based, dit betekent dat je op elke computer met een internet verbinding de kabelkrant kunt bijwerken. De presentatie wordt vervolgens automatisch verstuurd naar je schermen! Het gebruik van Power Point en USB-sticks is hiermee verleden tijd.

Daarnaast biedt onze online editor tal van meer mogelijkheden dan je bent gewend in Power Point. Denk bijvoorbeeld aan diverse koppeling met het internet, NU.nl, social media en je eigen website. In je cms kun je eenvoudig content plannen en later pas laten afspelen. Kortom, het ziet er professioneel uit en je bespaart er enorm veel tijd mee op termijn. Meer informatie? Klik dan hier.

Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

 

 

Comments are closed.