Geautomatiseerd deur-beleid in corona tijd

In deze blog willen wij jou graag meer vertellen over wat narrowcasting kan bijdragen aan een goed deur-beleid. Met spanning hebben ook wij gisteren de persconferentie van Premier Rutte op de voet gevolgd.

Wij zijn blij voor de verschillende branches en ondernemingen dat de ‘intelligente lockdown’ wat versoepelt gaat worden. Daarbij zijn er natuurlijk vele maatregelen die getroffen moeten worden, zodat de 1,5 meter afstand gewaarborgd kan worden.

En daar willen we graag met jou als ondernemer in meedenken! Er is voor velen weer licht aan het eind van de tunnel. YES! Maar dat betekent ook: werk aan de winkel! In een korte tijd moeten er veel beslissingen gemaakt worden en wij ondersteunen jou hier graag bij. Hoe? Dat lees je hieronder.

Deur-beleid

Wij automatiseren jouw deur-beleid! Maar hoe kunnen wij dat doen?

Heb jij al bedacht hoe jij het aantal bezoekers in jouw winkel, restaurant, café, showroom of een andere plek gaat managen? En hoe ga je ervoor zorgen dat er niet teveel mensen aanwezig zijn in jouw zaak? Belangrijke zaken om de gezondheid van jouw bezoekers en personeel te kunnen waarborgen. Wij automatiseren met onze oplossing, het geautomatiseerde deur-beleid.

Philips heeft een oplossing bedacht waarmee het aantal bezoekers die binnenkomen en de organisatie weer verlaten wordt bijgehouden. Door middel van een beeldscherm wordt er aangegeven of iemand moet wachten óf mag doorlopen. En dat allemaal automatisch.

Is het maximum aantal toegestane personen 30? Dan wordt de 31e bezoeker vriendelijke gevraagd om te wachten bij de ingang. Wanneer iemand jouw zaak verlaat, geeft het beeldscherm automatisch aan dat de eerstvolgende naar binnen mag.

Meer over deze oplossing? Klik hier.

Informeren

Naast het automatisch bijhouden van het aantal bezoekers in jouw onderneming, kan deze tool gecombineerd worden met het informeren van bezoekers en medewerkers. Wanneer bezoekers wachten om naar binnen te mogen, biedt het beeldscherm naast informatie over toegang ook advertenties en/of andere relevante content.

Onze narrowcasting oplossing biedt de mogelijkheid om de content op het toegangsbeeldscherm te combineren met de instore narrowcasting beeldschermen.

Multi Spenser

Naast het bijhouden hoeveel mensen in jouw organisatie aanwezig zijn, blijft het desinfecteren erg belangrijk. Ook hiervoor hebben wij een goede oplossing, namelijk de Multi Spenser.

De Multi Spenser is een display met een ingebouwde handdesinfectie dispenser. Door de combinatie van een beeldscherm met een handdesinfectie dispenser, worden bezoekers en medewerkers extra getriggerd om hun handen te desinfecteren. Een win-win situatie.

Plaats deze oplossing bijvoorbeeld bij de ingang van jouw onderneming en jouw onderneming is direct een stuk veiliger voor ieders gezondheid!

Wij helpen jou graag!

Zoals je hierboven kunt lezen hebben wij verschillende oplossingen om jouw organisatie in deze corona tijd, maar ook daarna, veiliger te maken.

Meer weten? Neem dan eens contact met ons op.

Comments are closed.