On- en offline communicatie optimaliseren?

Specialist in beeldschermcommunicatie

App’s, mobiele telefonie, website, narrowcasting (wachtkamer TV), we communiceren er op los. Maar hoe ga je hier mee om in je praktijk? Welke service wil jij aan je cliënten bieden? Hoe belangrijk vind je service & vindbaarheid van je praktijk en het overbrengen van kennis? Wij van Q13 & Digital Pixel Marketing zijn dagelijks met onze klanten bezig onszelf uit dagen en de beste oplossing te kiezen.

Wat wij jou bieden?

Wij werken zowel op projectbasis als ook met een aantrekkelijke vaste fee per maand. Onze abonnement starten vanaf 99,- euro per maand. Wij ontwikkelen hiervoor je website & leveren onze Narrowcasting oplossing. Dit is inclusief webhosting, kleine wijzigen aan de website, narrowcasting software en verzorgen een training om er zelf mee te kunnen werken.

Responsive website

Training

Snelle hosting

Narrowcasting software

Hoe het werkt

Afhankelijk van jou wensen wordt een maandelijks bedrag samengesteld met een looptijd van 2 jaar. Na 2 jaar is de hardware en de website van jou! Na 3 jaar alles vernieuwen? Geen probleem! Naast dit abonnement werken wij op project basis. Klik hier voor meer informatie. Na 2 jaar is de hardware en de website van jou en betaal enkel €69,- per maand voor de hosting & updates + narrowcasting software.

Waarom klanten voor ons kiezen

Ruime ervaring in het bouwen van websites
Ruime ervaring met narrowcasting
Beide systemen zijn op elkaar afgestemd

Door de samenwerking tussen beide partijen zijn de website en het narrowcasting systeem naadloos op elkaar afgestemd. Dit betekent dat je jouw beeldschermen eenvoudig kunt aansturen vanuit het CMS (Content Management Systeem) van de website. Verander je een tekst op de website, of voeg je een nieuwsbericht op de website? Dan komt dit automatisch op de beeldschermen in jouw praktijk!

Contact
Digital Pixel Marketing - Narrowcasting leverancier - mascotte

Fout: Contact formulier niet gevonden.