Hardware

Op zoek naar professionele narrowcasting hardware?

Als totaalleverancier van narrowcasting oplossingen, hebben wij een selectie van professionele hardware ter beschikking die wij graag aanbieden. Hardware die wij aanbieden, zijn 100% compatibel met onze software. Op zoek naar advies voor de juiste hardware? Neem dan contact met ons op.

Philips Signage solutions

Op zoek naar betrouwbare, professionele en kwalitatief goede displays? Dan bent u bij Philips aan het juiste adres. De D-line en P-line displays zijn voorzien van een geïntegreerde mediaspeler waardoor je direct aan de slag kunt! Deze displays zijn leverbaar vanaf 32 inch tot en met 65 inch.

65 inch niet groot genoeg?

Op zoek naar een echte eyecatcher? Dan biedt de U-line van Philips wellicht de oplossing voor jouw oplossing! De U-line van Philips is namelijk leverbaar vanaf 75 inch tot en met maar liefst 98 inch! Deze professionele narrowcasting displays zijn speciaal ontwikkeld om langer per dag operationeel te zijn, tot wel 24 uur per dag!

Op zoek naar een professionele videowall?

Een videowall creëren met Philips displays? Dat is geen enkel probleem met de X- en L-line! De displays zijn speciaal ontwikkeld om videowalls mee te creëren. Deze displays zijn leverbaar vanaf 47 inch tot en met 55 inch en kunnen uiteraard uitgebreid worden met meerdere displays!

Op zoek naar interactie?

Ben jij op zoek naar interactie met personeel, bezoekers en/of klanten? Dan biedt de T-line van Philips uitkomst! Deze line van Philips omvat een 6 tal beeldschermen met functionaliteit.  Deze displays zijn leverbaar vanaf 10 inch tot en met 84 inch.

Touchscreen 2.0 met Displax

Van je bestaande schermen een touchscreen creëren of van je bestaande etalage een interactieve etalage maken? Deze oplossing van Displax biedt oplossing!

Deze oplossing biedt de mogelijkheid interactie te creëren met bezoekers, klanten en/of personeel vanuit jouw etalage. Communiceer ook buiten openingstijden met passanten en creëer interactie door deze touch folie.

Met totaalleverancier bedoelen wij ook écht totaalleverancier

Naast displays, mediaspelers en software leveren wij ook montagemateriaal. Denk aan muurbeugels, plafondbeugel, vloerbeugels en nog veel meer! Wij zijn dan ook écht totaalleverancier van narrowcasting oplossingen.

Weten welke oplossing het beste bij jou past?

Wij helpen je graag!

Krachtig en betrouwbare mediaspelers

Op zoek naar krachtig en betrouwbare mediaspeler voor jouw narrowcasting oplossing? Wij adviseren je graag! Leverbaar met Android of Windows.

Meer informatie?

Wil jij weten wat voor mediaspeler jij nodig hebt? Neem dan contact met ons op.